Lesinformatie

Power Hour

Power Hour is een afwisselende workout van spinning en circuitconditietraining. Op motivertende, opzwepende muziek wordt er gewerkt op spinningfietsen een krachttoestellen. Deze combinatie is zeer effectief voor verbetering van het uithoudingsvermogen, de vetverbranding en de spierconditie.

Perfect Pilates

De perfecte weg naar een mooi lijf, spierbeheersing, stabiliteit, lenigheid en kracht. Perfect Pilates is een training voor het hele lichaam of zoals dat mooi heet: Body & Mind. Geen futuristische computergestuurde fitnessapparatuur, maar gewoon oefeningen op de mat. Voor een strakke, platte, sterke dunne taille, meer souplesse, betere houding en harde bil, dij en buikspieren.

Power Walk

Power Walk workout is gebaseerd op marcheren op de plaats en wordt gecombineerd met dans en gevechtspassen. Door deze workout worden de beenspieren, billen en buikspieren getraind. Bovendien wordt er gewerkt aan de totale conditieverbetering.

Powerstep

Powerstep is een eenvoudige maar intensieve steples waarbij veel calorieën verbrand worden.

Gevechtskunsten

Kempo Kuntao Chuan Fa is gebaseerd op oude Chinese vechtvormen. De lessen bestaan uit oefeningen die het lichaam sterken, leniger maken en een beter algehele conditie geven. Uiteindelijk leiden de oefeningen er toe dat de Kempo Kuntao leerling beter in staat is zich mentaal en fysiek te beheersen en in noodgevallen te verdedigen.

Kickboksen

Uitgangspunt hierbij is vooral om plezier te beleven, als je je energie en stress lekker kan botvieren op een kickbag. Je leert trap- en stoot technieken op recreatief niveau. Iedereen kan daarbij op zijn of haar eigen tempo en niveau meedoen. Naast plezier, komt je lichaam in een goede consitie en verbrand je ongemerkt veel calorieën zonder dat je het door hebt.

Circuit Conditietraining

De nadruk ligt hierbij op het verbeteren van uw algehele conditie en het versterken van belangrijke spiergroepen. Elke training begint met een warming-up. Wanneer alle spieren optimaal doorbloed en losgemaakt zijn, wordt aandacht gegeven aan spierkrachtverbetering met behulp van diverse fitness toestellen. Deze vorm is specciaal voor vijftigplussers en gebeurd in circuitvorm. Hoewel het fitness conditiecircuit de nodige inspanning vergt kan iedereen de oefeningen in zijn of haar tempo uitvoeren. Vraag Karim om advies indien u lichamelijke klachten heeft.

TRX – Training

TRX-training is een eenvoudig maar doeltreffende manier van trainen. Met gebruik van de TRX-band neemt u het via verschillende oefeningen op tegen de zwaartekracht. Je ontwikkelt kracht, flexibiliteit, stabiliteit en balans tegelijkertijd.

Body Power

Body Power kan het best worden omschreven als fitness op muziek. Daarbij komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod! De meeste oefeningen worden uitgevoerd met een speciale halterstang: de ‘barbell’. Het gewicht van de barbell kunt u zelf met behulp van schijven bepalen. Daarom kunnen zowel beginners als gevorderden, zowel mannen als vrouwen naast elkaar meedoen! Ieder bepaalt zijn eigen zwaarte. Terwijl de oefeningen zorgen voor een veilige en effectieve training, zorgt muziek voor motivatie en plezier.